Despre DE Construct IND

0726.397.530
Tel fix: 0256. 225. 286

Istoric companie

DE CONSTRUCt IND este prezenta de peste 20 de ani pe piata de vest a tarii, avand ca obiect de activitate distributia si comertul cu materiale de constructii si amenajari interioare. Prin parteneriatele de succes cu producatori consacrati la nivel mondial, DE CONSTRUCT IND ofera produse de calitate si servicii la standarde ridicate clientiilor sai. Gama de produse comercializata este foarte variata: caramida, BCA, otel beton, ciment, membrane, OSB-uri, ferestre de mansarda, jgheaburi si burlane, sisteme de gips carton, tavane casetate, vata de sticla si bazaltica, polistiren expandat si extrudat, adezivi,gleturi, mortare, tencuieli, vopsele, etc. DE CONSTRUCT IND vinde direct clientiilor sai din depozitele sale din Timisoara: Calea Stan Vidrighin Nr. 6-8 si Calea Mosnitei Nr. 8 De 3 ani de zile DE COSTRUCT IND este partener principal al clubului de fotbal Politehnica Timisoara.
 
Depozit materiale de constructii

Depozit materiale de constructii

DE CONSTRUCT IND este prezenta de peste 20 de ani pe piata de vest a tarii, avand ca obiect de activitate distributia si comertul cu materiale de constructii si amenajari interioare.
Prin parteneriatele de succes cu producatori consacrati la nivel mondial, DE CONSTRUCT IND ofera produse de calitate si servicii la standarde ridicate clientiilor sai.
Gama de produse comercializata este foarte variata: caramida, BCA, otel beton, ciment, membrane, OSB-uri, ferestre de mansarda, jgheaburi si burlane, sisteme de gips carton, tavane casetate, vata de sticla si bazaltica, polistiren expandat si extrudat, adezivi,gleturi, mortare, tencuieli, vopsele, etc.
DE CONSTRUCT IND vinde direct clientiilor sai din depozitele sale din Timisoara: Calea Stan Vidrighin Nr. 6-8 si Calea Mosnitei Nr. 8
De 3 ani de zile DE COSTRUCT IND este partener principal al clubului de fotbal Politehnica Timisoara.

Serviciile oferite de compania noastra sunt:- Consultanta si calcul gratuit pe baza de proiect pentru materialele necesare prociectului dvs.
- Transport gratuit in santier
- Descarcare gratuita cu masina cu hiab pentru mai mult de 6 paleti de marfa comandata
- Depozitare gratuita pentru marfa platita in avans
- Retur de marfa gratuit pentru produsele care nu reprezinta comenzi speciale
 
Depozit materiale constructii Timisoara
 
© Copyright 2023 De Construct Ind